Hartelijk welkom bij Van Rossum Training & Advies.


Jo van Rossum Van Rossum Training & Advies is een zelfstandig, onafhankelijk training en bedrijfsadviesbureau. Wij bieden trainingen en coachingsprojecten aan, leiden mensen op, geven bedrijfsadvies, zijn klantgericht en leveren maatwerk voor mens en organisatie in de retail!

Jarenlange ervaring in de retail, gaf de aanzet tot het ontwikkelen van een training en adviesbureau. Onze diensten, die we inmiddels zo’n 5 jaar aanbieden, danken het succes en onderscheidend vermogen in deze markt aan onze focus op visie: Anders denken, werken en beleven, met als basis Mensenkennis “PLUS”.
Ons product met uw ingrediënten! - "Sterk in klantgericht werk en nazorg"
Mens en organisatie doorlopend trainen en ontwikkelen met de Van Rossum Academy door middel van (BBOT) Beroeps Begeleidend Opleiden en Trainen met het streven naar de “Gouden Driehoek” (KOM) voor een exclusieve band met de klant. Zo onderscheiden wij ons in deze markt.

Van Rossum Training & Advies begrijpt als geen ander dat het om uw organisatie, uw (potentiële) klanten, uw medewerkers en uw investering gaat. Wat leveren de trainingen u op, zowel op korte als lange termijn?

Daarom zijn al onze diensten, samen met u en onze focus op visie, hierop ingericht!


Beleef het ook!