Ons product met uw ingrediŽnten!

Trainingen die wij aanbieden zijn;
Elke doelgroep heeft een andere aanpak nodig, daarom zijn de trainingen bij Van Rossum in te delen in verschillende doelgroepen, te weten;

De trainingen vloeien voort uit een plan van aanpak wat wordt toegelicht bij ‘Advies’. Wanneer u zelf een plan van aanpak heeft bieden wij u ook de mogelijkheid om alleen de trainingen bij ons af te nemen. Het is hierbij van belang dat u het probleem duidelijk op tafel heeft liggen. Wanneer u dit niet heeft kan het zo zijn dat tijdens de trainingen het onderliggende probleem duidelijk wordt en een andere aanpak vereist.

Tussen de deelnemersTrainen is het stimuleren van veranderingen van gedrag, vaardigheden en overtuigingen bij deelnemers. Om gedrag te veranderen is het nodig dat deelnemers hun vaardigheden verbreden of hun overtuigingen toetsen en bijstellen. Deze gaan vrijwel altijd samen; een deelnemer moet bijvoorbeeld betere leren verkopen (gedrag), leert daarvoor verkoopvaardigheden en ontwikkelt hierdoor meer zelfvertrouwen (overtuiging hoe deze over zichzelf denkt). Beide zijn essentieel. De nieuwe verkoopmethoden heeft deze nodig om te zien hoe ook anders gewerkt kan worden. En het zelfvertrouwen is nodig om deze nieuwe verkoopmethoden ook toe te passen.

Trainen gebeurt daarom niet ‘zomaar’. Het is ook niet een bepaalde theorie uitstorten over de groep of een leuk uitje voor de deelnemers. Het is een combinatie daarvan. Trainen begint met het bepalen wat de deelnemers ‘niet goed’ doen en vast stellen wat ze na de training ‘wel goed’ doen. Onze trainingen gaan uit van wat deelnemers in praktijk ervaren en daar passen wij de theorie op aan, in plaats van deelnemers te overladen met theorie.

Voorbeeld wanneer de theorie het uitgangspunt is:
Bij een vraag wordt meteen de trainingsinhoud bepaalt; “Dit verkoopmodel is daar de oplossing voor.”.
Voorbeeld wanneer de praktijk het uitgangspunt is.
Bij een vraag wordt eerst het probleem vastgesteld, vervolgens wordt er ingezoomd op concreet gedrag; “Wat doen ze nu en welke hulpmiddelen kunnen wij ze aanreiken om het anders te doen.”.